Истината е, че има много неща, които ако ги имам неограничено… просто няма да знам какво да ги правя и нивото ми на объркване ще е ала Траволта в онова меме. Партньорите ми от Vivacom обаче, ме познават достатъчно добре (все пак връзката ни дотук е надживяла повечето ми романтични такива), за да знаят, че интернетът не е едно от тия неща.

Него (уж) знам какво да го правя. Него няма да го върна неограничен – помня “да затвори дуплекса” времената и аз това с интернета не го приемам за даденост.

Него го взимам на принципа, “колкото повече – толкова по-добре”, защото Вселената и лошият ми интернет късмет по света и у нас са ме научили, че като няма WiFi единственото, което има значение е… да имаш мобилен.

Покрай кампанията около новите си неограничени планове (цък тук за тях), Vivacom ме попитаха кои са нещата, на които обичам да нямам ограничения. Първо скочих като ощипан милениал за онези, сериозните и общочовешките свободи, за които трябва винаги, ама винаги да “натискаме” докрай. После списъкът ми заприлича на Магна харта, ама ако я бяха писали сценаристи на ситком за умерени особняци. Накрая си казах, “абе особняци е яко” и реших да събере пет блага на живота, които точно заради собствените си странностите, ги искам неограничено. 

И така…

АКО СИ СЕ ЧУДИЛ, КОЙ ПЪК ГИ КУПУВА ТЕЗИ…
Аз съм един от онези пет човека, които купуваха flexible самолетни билети така да се каже – before it was co… rona. Алтернативно и още по-особняшко –  когато ранните самолетните билети бяха на цената на половин порция яйца по Оборище, с брънч бюджета можех да си взема билети за няколко дати спекулативно и в последния момент да калибрирам ситуацията, да наместя оптимално плановете и да реша кога да летя – е точно толкова обичам да имам неограничени опции и точно толкова ме влече “последния момент”.  Питате ли ме как ги правя наистина важните избори в живота? Мъка!

“ПУСНИ НЕЩО”
Под #2 влиза музиката – от тия хора съм, които просто не могат да стоят в тиха стая. За мен една стая е “гола”, не когато няма диван, килим и икейски чаши SVALKA, а когато нищо не звучи в нея. Някой психолог сигурно ще каже, че не мога да стоя насаме със собствените си мисли, ама не е така – толкова по-добре мисля на фона на чуждите любовни драми и така добре пълня таблици в панда пижама докато Кендрик пее как ще пълним басейн (с просеко, например) и ще се мятаме в него.

“ОУ”
Неограничени ги обичам и гледките – към морето, към планината, към съседа със six packs (ама не бирата!). Наскоро четох за една специална емоция, на английски “awe” (буквалният превод е чувство на страхопочитание и благоговение, но сякаш и двете не успяват добре да опишат въпросното усещане, затова си избрах да го наричам просто “оу”). Та, това е онзи момент, в който буквално душата ти възкликва “оу”, засяда ти буца в гърлото от комплексните усещания, които се разливат в теб и сякаш затоплят гръдния ти кош;

… моментът, в който си сред природата, чиято красота не можеш да осмислиш напълно и сякаш тялото ти е изпрано на 90 градуса и се е свило до миниатура на себе си;

моментът, в който разбирането ти за света е предизвикано; моментът, в който няма цяло изречение, което да можеш да сглобиш и излиза само едно емоционално и нечленоразделно “оу”. Ей това усещане го искам неограничено. 

“НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ”
Аз съм човек с ужасна (дългосрочна) памет и като казвам ужасна, не се шегувам. Така например от четирите години в университета си спомням само пирамидата на Маслоу и то не за друго, ами защото във Факултета по журналистика няма предмет, по който да не се учи, та след толкова повтаряне взех, че я запомних. В този ред мисли неограничена памет ще ми свърши супер работа, само да разбера къде ги раздават.

АСОТО ПИКА НА ЧИПСОВЕТЕ
И за финал –  имаше един момент, в който много ми беше омръзнало да ме питат какво му харесвам на Лондон, защото видиш ли вали, пък за някои хора да не вали е нещо като фундамент на добрия живот. Настрана добрият стандарт, културата и други по тази линия. Вали! Та като не виждах смисъл да влизам в едночасов монолог, в който на финала отсрещният човек пак ще каже “ама то вали” сякаш е извадил асо пика и всички други карти са безсилни, просто отговарях “кинки партитата и чипса с оцет”. Чипса с оцет, хора, чипса с оцет! Ей това вече е асото пика на чипсовете. 


Толкова от мен, кажете си и вие на какви неограничения ще се зарадва особнякът във вас. На моят списък му се вижда краят, но на интернета, минутите или съобщенията в новите планове на VIVACOM няма да им го видиш (тук можеш да разгледаш вариантите – Unlimited 50 и Unlimited 150). Има и TIDAL, за да сме спокойни в случай, че ти дойда на гости (виж #2 в списъка ми). Материалът е разработен като част от партньорство с @vivacombg #СтаниRealUnlimited #VivacomUnlimited