Girls We Are
Girls We Are
Чаши, челници и по-креативни снимки (със Звезди и Калоян от @mint.stories)
/

Епизодът, в който си взимаме практични съвети за по-добри снимки от @mint.stories, но още по-вънуващото, което можем да си извлечем от този разговор, е вдъхновение и страст да направим от нищо нещо, да имаме “око” за потенциала дори на най-баналните обекти около нас и да ги превръщаме в опорни точки на това да създадем нещо красиво и необикновено. И както казва Кало, това е лесно, когато “имаш една луда идея и едно лудо човече до теб” – ей тази рядка сглобка прави магията. Слушайте ни през разказите за едно мишле, чаши, челници и факли до милата история на Митко от язовир Пчелина на финала.

Слушай и се абонирай за подкаста на най-удобното за теб място:

Благодарности на SAMSUNG Bulgaria, които подкрепят епизода, като със Звезди и Кало вече няколко години сме част от тяхното семейство. В разговора нищим и защо снимките на Кало са по-добри от нашите като и тримата снимаме мобилно със смартфони от Galaxy серията. Напомням ви че, ако сте #withGalaxy имате и достъп до Samsung members, приложение, което ви ъпдейтва за новости и новини за нови устройства, ексклузивни предложения (отстъпки в партньорски магазини, например) и ви дава лесен достъп до поддръжка и диагностика. Има и съвети за оптимизиране на употребата, както и tips & tricks за по-вълнуващо съдържание. В България сме над 300 000 регистрирани мембъри, което си е впечатляващо много хора, които се радваме на своите Galaxy смартфони. 

Бележки (или бързи линкове към неща, които със Звезди и Калоян споменаваме в епизода):

Instagram акаунт на @mint.stories

Кадърът на Кало с мишлето, публикуван в National Geographic през 2009.

You Tube видео с идеи за креативни кадри вкъщи и тяхната обработка (тук може да видите как Звезди и Кало са снимали кадъра с фруктиерата)

Кадърът с факлите на плажа, за който говорим.

Митко от язовир Пчелина можеш да видиш тук.

Приятно слушане.