GIRLS WE ARE е тук и затова реших да ти подаря нещо, което обичам и намирам за съдържателно. Нямаше как да се сдобия с Раян Гослинг по бельо, затова се спрях на няколко конкурентно вълнуващи подаръка от книжарницата на The School of Life. Ако името нищо не ти говори (The School of Life, не Гослинг), това е платформа, под чиято шапка излиза тонове съдържание в различни форми (книги, статии, видео и др.). The School of Life говори за нещата от живота, без да подценява аудиторията и подкрепя твърденията си с примери от философия, литература, психология и ако щеш визуални изкуства. Отделно The School of Life организира класове и уъркшопи по жизненоважни въпроси като “как да спориш като Шекспир”. Как да не ги обичаш?

Ето и какво избрах за теб?

KNOW YOURSELF (КАРТИ)
Ако ти се иска да подхождаш философски към нещата, които се случват в живота ти, то първо е добре да подходиш така към себе си. Да се познаваш звучи като “нищо работа”, но според някои (сред които и Сократ) това е крайъгълният камък. Тези 60 карти са забавен начин да си отговориш на въпроси, които може и да си си задавал, но на които най-вероятно ще е предизвикателство да формулираш откровени отговори.

 

WHY YOU WILL MARRY THE WRONG PERSON? (КНИГА)
Едноименната статия на Alain de Botton е най-четеният текст в The New York Times за 2016. A New York Times публикува много. И се чете много. Книгата е колекция от есета по любовните въпроси като не е толкова “страшна”, колкото звучи, но повдига някои теми с подчертана провокация.

 

SMALL PLEASURES (КНИГА)
Всички сме толкова фокусирани върху големите удоволствия, които ще ни донесат голямото щастие, че почти не обръщаме внимание на малките неща, които са способни да ни изпълват с ентусиазъм на ежедневна база. А те могат да бъдат всичко. Книгата им обръща внимание, за да им обърнеш и ти.

 

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИШ В ТОЗИ GIVEAWAY.

  • последвай @bibons в Instagram (това е основният канал, от който ще разбираш за нови публикации в блога);
  • Намери някой от Instagram постовете за този giveaway и тагни 2 приятели/ки, които биха имали интерес към подобно съдържание;
  • остави коментар под тази статия, който включва Instagram името ти и посочи коя от трите награди би желал да получиш. Можеш да посочиш предпочитанието си или да се включиш и за трите.

Тримата късметлии (по един за всяка от трите награди) ще изтегля в Instagram Stories. Включи се до 18 март (включително). Победителят ще бъде публикуван и известен в Instagram.


* играта не е спонсорирана или обвързана с The School of Life.