Селекция от неща, които купувам и харесвам или тези, които ми хващат окото в момента.

 1. Лондонския си дом наехме от страхотна датска компания. Хората се бяха погрижили за интериора и генерално стопанисват жилището чудесно. Явно по тази датска линия всичко вътре се оказа на сканди марката HAY. Допреди да се нанесем тук бях заглеждала техни неща, но сега мога да кажа, че съм обсебена. Наскоро ми попаднаха и тези им спираловидните свещи, а знаете, свещите са ми слабо място. 
  Една се продава за около 5 паунда, а 6 броя заедно са 25 паунда. В София HAY има в N8 на Шишман (като не гарантирам, че са заредили свещите), а онлайн с доставка до България ги има тук
 1. Друга не по-малка мания, освен тази по свещите, са ми чашите. Тези на Ferm Living имам вече от около две години (още са здрави) и постоянно получавам въпроси откъде са. Купих ги от магазин Jelanie (Ангел Кънчев 24), след като се “инфлуенснах” от @darostinta, която ги показа в стори. 
  76.28 лв. (за комплект от две чаши), могат да се поръчат от jelanieshop.com
 1. Стаси ми показа тези “чънки” ботуши на Ghloé и вече знам какво се надявам да си подаря дори леко предколедно. 370 паунда оттук
 1. Ti Sento Milano имат есенно-зимна колекция, която е нещо като сбор от бижутата на мечтите ми – включително разиграват веригите и извън колиетата и гривните. Този верига-пръстен е нещо, което няма да сваля.
  174 лв. от Ti Sento Milano в Paradise Center (и в timeland.bg)
 1. Този Bobby Brown Intensive Skin Serum Foundation е зимният ми фондьотен от поне 4 години. Ако сте със суха кожа, която лесно “изпръхва” – това е продуктът, за да си я усещате хидратирана, здрава и с добро покритие. В Лондон го купувам от Liberty за 48 паунда, а в София знам, че се предлага от Delirium Exclusive в Serdika Center и Paradise Center. 
 2. Днес Веси ме изненада, че е излязла книгата на Instagram акаунта @аccidentallywesanderson. Та, ако тази година ще си купя една книга от coffee table типа – тази ще е. Работили са я две години и половина с включени 180 фотографи от цял свят – любопитна съм дали е влязъл кадърът от метроспирката на Жолио Кюри в София. На корица е любимият ми изоставен хотел в Швейцария –  видях го и в един от 60-тарските Бонд филми, които изгледах през пролетната изолация (Goldfinger). Уникален!
  18.89 паунда от amazon.co.uk, цената е с отстъпка за pre-order – регулярната е 25 паунда, така че – добър момент да поръчате