Селекцията от неща, които купувам и харесвам или тези, които ми хващат окото в момента. 

Буря в понеделник следобед – какъв по-добър момент за една бърза Goodies селекция. Идва към вас за сметката на куп работни ангажименти, които чакат недокоснати, но пък идва с много удоволствие.

 1. МРЕЖА ОТ 05.STUDIO
  Ако харесвате минималистично бельо (и бански) и следите българските устойчиви брандове, то няма как вече да не сте попадали на 05.studio. Тази пролет съм раздвоена между мрежата, която виждате в селекцията и бордо кадифето, пак от новите модели.
  LARA Bralette e 29 евро оттук като може да изберете от два вида бикини, с които да комбинирате

 2. LOTION P50W
  “Живата вода” на Biologique Recherche, или продуктът, който започнах да използвам точно преди година (в началото на изолацията) и не мисля, че някога ще спра. Накратко това е ексфолиращ лосион чиято цел е да елиминира роговия слой по много фин, подходящ за всеки ден начин и оттам нататък да подпомогне процесите по обновяване и да подготви кожата за следващите стъпки от грижата. Има четири негови разновидности (аз съм с P50W) като е особено важно да използвате правилната според кожата си – трябва си консултация. В блога имам подробен материал по Biologique Recherche темата, който остарява добре и все още е напълно актуален – детайли за продуктите, които аз използвам, плюс къде се продава асортиментът марката.

 3. СВЕЩНИК/ВАЗА ОТ OUR HOOD
  Our Hood са пуснали няколко нови продукта за декорация в дома като първото, което ми хвана око, разбира се, е свещник (за две дълги свещи за маса) като на второ четене и дървената ваза много ми допадна. Та, ако ви се иска да вкарате уют в дома, който само истинското дърво може да внесе, но все пак да държите по-минималистична линия – това е рядко комбо на тези две посоки при интериора. 
  цена: 59 лв.; Our Hood са в Instagram тук и отговарят много бързо.
 1. ЧЕСТИТО НА CAVADA!
  Следя работата на Стаси по старта на Cavada от няколко месеца и искрено се възхищавам на перфекционизма, който вложи във всичко – от избора на материалите (никакъв компромис с принципите си), фабриката и преработването на всяка мостра до момента, в който не се получиха перфектни. Та, макар и Стаси да е базирана в Лондон, бельото се произвежда тук и има и локална доставка за нас (напук на Брекзит, който усложниха живота ни с поръчките от UK!).
  Моделите са тук, а (по-ниските) локални цени може да получите на лично съобщение в Instagram
 1. ШОКОЛАДОВИ ЯЙЦА
  Ъпгрейд на идеята ми за шоколадови яйца – 6 броя от страхотен шоколад, увити в златен станиол и в супер (розова) опаковка. Ако някой планира да носи яйца вкъщи около Великден, да знае, че най-много ще се зарадвам на тези. 
  цена: 35 лв. оттук или от локацията на Drekka на ул. Марин Дринов
 1. ОБЕЦИ ОТ КОЛАБОРАЦИЯТА НА SIMONЕ ROCHA x HM
  Много се изговори за тази дизайнерска колаборация в последната седмица и се надявам да сте се добрали до това, което наистина ви е хванало око. Моите два фаворита бяха тренчът с буфан ръкав (sold out) и тези обеци, които (шокиращо за мен) още са налични в червено и черно онлайн.
  цена: 74.99 лв. – цък тук.

Спорадично, но от сърце, това бяха днешните находки.